Frakt og levering

​Alle produkter sendes med Posten Norge AS. Vi sender kun til norske postadresser, og har en fast fraktpris på 55 kr. Vi tilbyr gratis frakt på alle ordre over 500 kr. Normal postgang er 2-3 virkedager, men under høytider må det regnes lenger leveringstid. Annevera AS tar ikke ansvar for forsinkelser forårsaket av Posten Norge AS.

​​

Dersom det er ønskelig, kan du også velge å hente smykkene på utleveringssted her på Tjøme etter avtale. Dette kan du velge når du er i kassen og du vil gå en e-post når smykket er klart slik at vi kan avtale nærmere.

​​

Produksjonstid

Alle produktene lages på bestilling med mindre ikke annet står skrevet. Vi har derfor en produksjonstid på 2-7 virkedager (i tillegg til postgang på 2-3 virkedager) avhengig av hvor stor bestilling det er eller om vi har varen inne. Dersom raskere produksjonstid er ønsket eller du har andre spørsmål angående dette, så ta gjerne kontakt med oss - vi finner en løsning!

Retur & bytte

Hvis du angrer på et kjøps hos oss, er det angrerettloven som gjelder. Ta kontakt med oss på e-post eller telefon så raskt som mulig, og senest innen 14 dager fra du har mottatt varen dersom du ønsker å angre. Du har 14 dagers angrerett fra du har mottatt varen. Du som kunde står ansvarlig for at produktet kommer frem og bærer selv returkostnadene.Vi vil refundere beløpet så snart vi mottar produktet fra deg. ​Ta kontakt med oss på e-post, så finner vi ut av det.

____________